Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Χορηγοί

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
HL7
  • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, έχει εξαγγείλει νέες επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

  • ΜΕΓΑΛΟI ΧΟΡΗΓΟI

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, την ανοσολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, την οφθαλμολογία και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη. Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν ουσιώδεις βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών. Η Roche ιδρύθηκε το 1896 και έκτοτε συνεισφέρει σημαντικά στην παγκόσμια υγεία για περισσότερο από έναν αιώνα. Είκοσι οχτώ φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Roche περιλαμβάνονται στις λίστες μοντέλων βασικών φαρμάκων WHO, μεταξύ των οποίων αντιβιοτικά, φάρμακα κατά της ελονοσίας και χημειοθεραπείες που σώζουν ζωές. Το 2014, η Roche απασχόλησε περισσότερους από 88.500 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,9 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 47,5 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.com, www.roche.gr.

  • ΧΟΡΗΓΟI

Η COMPUTER SOLUTIONS είναι εταιρεία παραγωγής λογισμικού με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Πληροφορικής Υγείας, αναπτύσσοντας προϊόντα και λύσεις, για τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της, προσφέροντας έλεγχο, σταθερότητα, ασφάλεια, αλλά και βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους.

Η cosmoONE, ιδρύθηκε το έτος 2000 και ανήκει στον ομίλο ΟΤΕ.
Η πρώτη εταιρεία με ειδίκευση τις Β2Β Ηλεκτρονικές Προμήθειες στην Ελλάδα παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες που δίνουν την δυνατότητα υλοποίησης επιχειρηματικών και επιχειρησιακών συναλλαγών με πιο αποδοτικό τρόπο. Το σύνολο των υπηρεσιών διατίθενται υπό μορφή cloud (μοντέλο εμπορικής διάθεσης ASP/SaaS).

Fortinet secures the largest enterprise, service provider, and government organizations around the world. Fortinet empowers its customers with intelligent, seamless protection across the expanding attack surface and the power to take on ever-increasing performance requirements of the borderless network - today and into the future.

Η Γνώμων Πληροφορικής ΑΕ παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων συστημάτων λογισμικού με ειδίκευση στην ηλεκτρονική υγεία. Η ολοκληρωμένη λύση αυτόνομης διαβίωσης ενισχύει ήδη τέσσερις Δήμους και προσφέρει στους ηλικιωμένους τις προϋποθέσεις για μια ανεξάρτητη και ποιοτική διαβίωση. Προηγμένα συστήματα τηλεβοήθειας παρέχουν τα μέσα ώστε να παρακολουθούνται ενδείξεις και συμπτώματα του ηλικιωμένου από το σπίτι.

Η Mantis, έχοντας τα κεντρικά της γραφεία στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά ως προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Διαχείρισης Αποθηκών, ικανοποιώντας τα απαιτητικά περιβάλλοντα μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών σε περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή και πρόσφατα σε Αμερική/ Καναδά. Περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, βασίζονται στις λύσεις της Mantis για να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες των αποθηκών τους σε επίπεδο Logistics.

Στη Siemens Healthineers, όραμα μας είναι να στηρίξουμε τους παρόχους Υγείας ώστε να ενισχύσουν την αξία τους και να επιτύχουν υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας, προσφέροντας τους τη δυνατότητα, μέσω της Ψηφιοποίησης, να επεκταθούν στον αναδυόμενο τομέα της Ιατρικής Ακριβείας, να εξελίξουν την Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα και να βελτιώσουν την Εμπειρία των Ασθενών. Εκτιμάται ότι 5 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως επωφελούνται καθημερινά από τις καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες μας στους τομείς της διαγνωστικής και θεραπευτικής απεικόνισης, της εργαστηριακής διαγνωστικής ,της μοριακής ιατρικής καθώς και από τις ψηφιακές και επιχειρηματικές υπηρεσίες Υγείας που παρέχουμε. Κατέχουμε ηγετική θέση στην ιατρική τεχνολογία με πάνω από 170 χρόνια εμπειρίας και 18.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως. Με περισσότερους από 48.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε 75 χώρες συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να διαμορφώνουμε το μέλλον της Υγείας.

Η SoftOne, κορυφαίος πάροχος business software και μέλος του Ομίλου Olympia, αναπτύσσει τις πρωτοποριακές cloud υπηρεσίες ECOS που αυτοματοποιούν πλήρως την εκτέλεση κρίσιμων επιχειρησιακών διαδικασιών. Ενσωματώνοντας λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης, EDI και E-Statement, η σειρά ECOS ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης για μείωση κόστους, ταχύτητα εργασιών, ελαχιστοποίηση λαθών και αύξηση παραγωγικότητας.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Θάνος Θώμος, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 322), fax: 210 6617 778, e-mail: tthomos@boussias.com